Mengapai Impian !

As Salam semua , wazzup2 , witwit , hee~ pasal tajuk nun di atas tu , cita-cita aku sebenarnye nak menjadi seorang pegawai polis yang berjaya , woot woot , pagi tadi aku baru hantar borang polis , harap diterima ok , Amin~ , baru langkah pertama untuk mengejar cita-cita aku , hehe , nak ambail borang hari tu bukan main susah lagi , pukul 8 pagi dah kene beratur panjang , huhu , apa boleh buat , tunggu lah juga , akhirnya sampai juga giliran aku , tinggi=170,berat=55,dada=81,tarik nafas=87 , pass , dapat juga borang , hee~ , dengan muka bangga aku keluar dari IPD MUAR tu , haha , ok lar masa dah time , esok aku kene kerja , good night semua , doakan kejayaan aku ok , aku sentiasa mendoakan kebahagiaan korang , T A T A ,

2 comments:

Le Jr. said...

nice blog

swizbook
Planet Wan

Anonymous said...

sorry.

pls support me..?

pantaikenang.blogspot.com